Артист создава нови лица со спојување на фотографии од различни познати личности

Дали ги препознавате овие личности и дали забележувате нешто поинакво? Погледнете подобро – секоја од овие фотографии содржи не еден туку двајца, а некогаш и мешавина од четири познати личности. “Виновник” за овие ремек дела е 25-годишен студент од Франција.