Фотографии кои докажуваат дека животот со мачките е полн со смеа и изненадувања

Некои луѓе тврдат дека мачките се здодевни бидејќи можат да спијат и до 20 часа дневно. Можеби тоа е донекаде точно, но затоа остатокот од денот со нив е повеќе од интересен. Додека се будни тие се обидуваат да ги извршат сите свои мачји интереси, од кои едната од нив е “правење глупости во домот”.