16 искрени споредби на фотографии кои покажуваат како изгледаат постарите холивудски дами без Фотошоп

Сите се воодушевуваат на нивниот изглед иако на сите нѝ е јасно дека фотографиите кои најчесто ги гледаме се всушност фотошопирани. Овие споредби сепак покажуваат како изгледаат постарите холивудски убавици без Фотошоп – што мислите?