Ги истетовирале своите најубави животни моменти и со тоа засекогаш ги зачувале во сеќавање

Луѓето на овие фотографии направиле тетоважи кои бележат убави моменти од нивните животи на еден посебен начин. Тие пронашле стари фамилијарни фотографии и ги истетовирале убавите спомени на своите тела.