Галерија: Најлудите креации на Мет Гала 2019

Завчера во Њујорк беше одржана овогодишната Мет Гала, а светските медиуми не престануваат да зборуваат за чудните модни избори на познатите кои ја имале таа чест да прошетаат на црвениот тепих.