Венециско биенале 2019 година: Фотографии од изложбата

На 11-ти мај се отвора 58-тото издание на Венециското биенале, кое ќе се одржи на повеќе локации низ Венеција, Италија. Овогодишната изложба е наречена “May You Live in Interesting Times” и ќе остане отворена до 24-ти ноември, а ова се само дел од делата и инсталациите од артистите ширум светот.