Уметница ги претвора познатите холивудски дами во јунакињите од популарните цртани филмови

Хелен Моргун е илустраторка која ги обожува цртаните филмови, а тоа се гледа и преку нејзините дела. Таа ги зема фотографиите од познатите дами и ги претвора во јунакињи од популарните цртани филмови, а резултатот е повеќе од одличен – погледнете.