Како изгледаат ликовите од “Game of Thrones” со популарниот “бејби филтер” на Снепчет?

Снепчет направи огромен камбек со серијата од интересни филтери, а луѓето не престануваат да ги споделуваат своите “ремек дела” на социјалните мрежи. Порталот “Bright Side” не успеа да одолее и го испроба новиот “бејби” филтер на ликовите од “Game of Thrones” – еве го резултатот.