Погледнете како денес изгледаат актерите од популарните филмови и ТВ серии

Филмовите и ТВ сериите од 80-тите и 90-тите години засекогаш ќе останат во нашите срца. Многу генерации пораснаа со телевизиските остварувања од овој период, а за таа цел, порталот “Bright Side” направи галерија која покажува како денес изгледаат некогаш популарните ТВ актери.