Дефинирајте ги мускулите како Џон Сноу: Тренингот на Кит Харингтон

Супермен

17/05/2019

14:05

1.567

Големина на фонт

а а а

Доколку сакате да имате функционални мускули ќе мора да платите цена за лифтинг во теретана. Кружните тренинзи на Харингтон кои ги правел додека се подготвувал и се билдал за епскиот филм Помпеја и серијата Игра на тронови, користат голема тежина и се фокусираат на вежби со сопствената тежина за да се изградат мускулна маса.

Вежбај како хероите од Игра на тронови.

Вежба 1: Мртво подигнување на шипка
3 серии, 6-8 повторувања, одмор 60 секунди.  

Вежба 2: Клекнувања со тегови
3 серии, 6-8 повторувања, одмор 60 секунди. 

Вежба 3: Згибви
3 серии, 8-10 повторувања, одмор 60 секунди. 

Вежба 4: Пропаѓање
3 серии, 8-10 повторувања, одмор 60 секунди. 

Бестрашно тело: Вежбај како Џејми Ленистер !

Вежба 5: Стомачни вежби
3 серии, 10-12 повторувања, одмор 60 секунди. 

Следната вежба направете ја како суперсет.


Вежба 6: Вежби за гради со тегови (на подлога од 45 степени)

3 серии 8-10 повторувања, одмор 60 секунди. 

Вежба 7: Склек
3 серии, до изнемоштување, одмор 60 секунди. Спонзорирани линкови

Маркетинг
назад до tocka.com.mk