Го "збуни" од тепање, па овој почна да го напаѓа судијата

На еден ММА меч, еден од натпреварувачите беше нокаутиран до тој степен, што не ни знаеше дека судијата ја прекина борбата. Нокаутираниот борец почна да се бори со судијата, а луѓе од трибините мораа да интервенираат.