Вакво "фаќање" не сте виделе

На Пинкпоп Фестивалот 2015 во Холандија, пејачот на Џон Кофи, Дејвид Ахер де Молен, фаќа пиво, фрлено до публиката, додека фановите го држат во раце. Погледнете...