Ајкула плива блиску до сурфери

Дрон снима сурфери, кога наеднаш во кадарот, од под површината на морето, се појавува ајкула. Таа плива многу блиску до сурферите, но со оглед на тоа што тие не реагираат никако, очигледно е дека не ја забележале. За среќа, се завршило во најдобар ред.