Еве како се справуваат во Индија со струен дефект

Во село во индиската сојузна држава Телангана снемало струја, па се јавиле во локалната компанија за снабдување со електрична енергија. Од таму го пратиле својот најхрабар работник, кој решил да оди по жиците да го среди проблемот. Погледнете...