Луксузните продавници во популарната њујоршка улица повеќе не постојат – барем додека траат протестите

Една од најпознатите улици на светот – Петтата авенија во Њујорк, овие денови изгледа како гето. Сето тоа е поради протестите кои што се одвиваат во САД, а погледнете што направиле сопствениците на најлуксузните продавници. Погледнете го видеото!