Жена скокнала во море, а таму ја пречекал невиден шок

Оваа Американка, подоцна идентификувана како Изо Машадо, го прославувала својот роденден на јахта кај пријатели, кога решила да се спушти низ поголем тобоган на надувување кој води директно во морето. Но, таму ја пречекало непријатно изненадување – ајкулата ѝ се доближила на само еден метар.