По одржаниот говор на конференција во Њујорк, Бајден не знаеше како да се симне од бината

Американскиот претседател Џо Бајден учествуваше на конференцијата на Глобалниот фонд во Њујорк. Откако го заврши говорот, од публиката следеше аплауз, а 79-годишниот Бајден почна да се повлекува од бината. Но, тогаш тој одеднаш застана и погледна наоколу со збунет израз...