Најубавиот кабриолет на светот? Ова е новиот Bentley Continental GT Convertible

Британците уште еднаш се надминаа себеси со најновиот кабриолет на Бентли. Новиот Continental GT Convertible е спој на стилот и елеганцијата и најдобар показател за тоа до каде може да оди луксузот на четири тркала.