Речиси сите ја правиме оваа грешка во текот на пиењето кафе: Оваа навидум безопасна навика може да го наруши здравјето

Пиењето кафе е утрински, но и попладневен ритуал кој многумина го применуваат. Повеќето од нас со кафето јадат и нешто слатко како колач или кекс, а според зборовите на диететичарот Павел Исанбаев, тоа е голема грешка.

Прочитај повеќе

Крај на една ера: Падот на ангелите на Victoria's Secret

Брендот за долна облека „Victoria's Secret“ се збогува со секси моделите. Нема веќе спектакуларни ревии во декември, ангелите ги спуштија крилјата, а на нивно место ќе дојдат реализирани и успешни жени.