Сакате персонализиран маркетинг план според вашиот буџет?

Внесете ги податоците во полињата, а ние ќе ви испратиме понуда

Преземете го нашиот маркетинг план - линк

Точка Медиа Дооел - Скопје

Поштенска адреса:
Невеска бр.4 - 1000, Скопје

Тел: (+ 389) 3 22 44 44
Факс: (+ 389) 3 22 44 44

E-mail:
kontakt@tocka.com.mk
marketing@tocka.com.mk

www.tocka.com.mk

Следете не на:

Полињата означени со (*) се задолжителни!