Напад на премиум сегментот: Hyundai Palisade

Јужнокорејците имаат свој адут со кој што ќе се обидат да го нападнат премиум сегментот кога станува збор за SUV возилата. Дали овој модел ќе може да им конкурира на Mercedes, Audi и BMW и останатите премиум модели, ќе покаже времето.