Илузија на совршенство: Како изгледаат познатите дами без помош од висажисти, фризери и стилисти?

Познатите дами изгледаат совршено на црвениот тепих, но сето тоа е резултат на одличниот тим од висажисти и стилисти чија работа е да ја претворат "обичната" женска убавина во нешто магично. Овие фотографии се доказ дека холивудските убавици се борат со секојдневните бјути проблеми, токму како и ние - погледнете.