Ова е уметност: Bugatti La Voiture Noire

За својот 110-ти роденден, францускиот производител на супер-луксузни автомобили Bugatti го претстави неверојатниот La Voiture Noire. Почетна цена - 11 милиони евра, а веќе е продаден за 16,5 милиони евра.