Ова се победниците и финалистите на натпреварот по фотографија на магазинот “Smithsonian”

По селекција на повеќе од 48 илјади фотографии, објавени се победничките фотографии на натпреварот кој го организира магазинот “Smithsonian”, а главната награда оваа година ја повел фотографот Рори Дојл од Мисисипи.