Компанија ги претвора детските цртежи во совршени кадифени играчки, децата се воодушевени

“Budsies” е компанија која е основана во 2013 година од страна на Алекс Фурмански, инспириран од цртежите на својата помлада сестра. Тој добил интересна идеја и одлучил нејзиниот цртеж да го претвори во играчка, а кога ја видел нејзината позитивна реакција, продолжил да го прави тоа и за другите деца.