17 познати мажи кои докажале дека бричењето на брадата менува сѐ

Дали некогаш сте го виделе Чак Норис без брада? Да, постои и тоа. Примерите на овие познати мажи докажуваат дека брадата и тоа како влијае на целокупниот впечаток и изглед.