Изразите на нивните лица говорат само едно – болка!

Најсилните луѓе на светот, изминатиов викенд во Инѓија, Србија, ја демонстираа својата натчовечка сила. Изразите на нивните лица доволно говорат колку навистина е тешко да се подигне еден автомобил, да се влече камион со приколка, да се носи кугла тешка 140 килограми. (Извор: Mondo.rs)