20 идеи за празнично декорирање на прозорците

Празничното декорирање на домот ќе биде уште позабавно и поубаво ако ги украсите и прозорците. Украсите со бор, ламбички или борови гранчиња се само некои од идеите со кои прозорецот ќе заживее во празнично руво.