Пред и потоа: 10 докази дека секоја жена може да изгледа како гламурозна дива

Славните актерки и пејачки навикнати сме да ги гледаме на црвените теписи, во филмовите или пак на концертите, односно во ситуации во кои што ги средуваат врвни шминкери и фризери. Не е ниту чудно што понекогаш е тешко да ги препознаеме кога ќе се појават без грам шминка на лицето, во лежерна облека и кога фотографите ќе ги објават нивните фотографии додека тие ги извршуваат нивните секојдневни активности.