„Porsche Road Tour 2021“: Возачка авантура со сите модели на „Porsche“ низ Македонија

Составена од сите модели во понудата на Porsche, турата оваа година започна во Porsche центарот во Скопје и се упати кон Гевгелија, со попатни застанувања за промени на возачи до крајната дестинација која оваа година беше хотел и казино Фламинго. Групата беше составена од двајца сертифицирани инструктори од Porsche и организаторите од Порше Македонија.