Црвениот килим на ИФФК „Браќа Манаки“

42-то издание на Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“ започна вчера, а честа да го отвори ѝ припадна на Каролина Гочева. Во придружба на Никола Мицевски со кои соработува години наназад, пејачката ги почести присутните со прекрасен мини-концертен настап и така го збогати годинашното издание на фестивалот. Погледнете како изгледаше црвениот килим.