www.cineplexx.mk | Тел:(02) 3074 477

Филмот на лутите птици (Angry Birds)

Дознајте зошто птиците се толку лути. Кога еден остров населен од страна на среќни, нелетачки птици е посетена од страна на мистериозни зелени прасиња, сѐ е во рацете на три несакани отпадници - Ред, Чак и Бомб - да дознаат што прасињата сакаат.

 • Режија: Fergal Reilly, Clay Kaytis
 • Главни улоги: Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride
 • Жанр: Анимиран / цртан
 • Времетраење: 101 Минути

12+

8.2 ѕвезди

40 ѕвезди, 2 коментар(и)


Инферно (Inferno)

Уште еден филмски хит снимен според истоимениот книжевен бестселер иснпириран од „Кодот на ДаВинчи“ и „Ангели и Демони“ од авторот Ден Браун.

 • Режија: Ron Howard
 • Главни улоги: Felicity Jones, Tom Hanks, Ben Foster, Omar Sy, Irrfan Khan
 • Жанр: Трилер
 • Времетраење: 121 Минути

12+

8.2 ѕвезди

40 ѕвезди, 2 коментар(и)


Зона Замфирова 2

Пристига вториот дел од популарниот српски филм „Зона Замфирова“

 • Режија: Jugo Radivojević
 • Главни улоги: Milan Vasić, Brankica Sebastijanović, Ljiljana Dragutinović, Nikola Ristanovski
 • Жанр: Драма
 • Времетраење: 100 Минути

12+

8.2 ѕвезди

40 ѕвезди, 2 коментар(и)


www.cineplexx.mk | Тел:(02) 3074 477

Image

Капетан Америка: Граѓанска војна (Captain America: Civil War)

Марвеловиот „Капетан Америка – Граѓанска војна“ продолжува таму каде што филмот „Одмаздници – Ерата на Ултрон“ заврши. Стив Роџерс ќе го води новиот тим на Одмаздниците за зачувување на човештвото.

 • Режија: Anthony Russo, Joe Russo
 • Главни улоги: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Daniel Brühl, Jeremy Renner
 • Жанр: Акција, Авантура
 • Времетраење: 147 Минути

12+

8.2 ѕвезди

40 ѕвезди, 2 коментар(и)

Image

Капетан Америка: Граѓанска војна (Captain America: Civil War)

Марвеловиот „Капетан Америка – Граѓанска војна“ продолжува таму каде што филмот „Одмаздници – Ерата на Ултрон“ заврши. Стив Роџерс ќе го води новиот тим на Одмаздниците за зачувување на човештвото.

 • Режија: Anthony Russo, Joe Russo
 • Главни улоги: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Daniel Brühl, Jeremy Renner
 • Жанр: Акција, Авантура
 • Времетраење: 147 Минути

12+

8.2 ѕвезди

40 ѕвезди, 2 коментар(и)

Image

Капетан Америка: Граѓанска војна (Captain America: Civil War)

Марвеловиот „Капетан Америка – Граѓанска војна“ продолжува таму каде што филмот „Одмаздници – Ерата на Ултрон“ заврши. Стив Роџерс ќе го води новиот тим на Одмаздниците за зачувување на човештвото.

 • Режија: Anthony Russo, Joe Russo
 • Главни улоги: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Daniel Brühl, Jeremy Renner
 • Жанр: Акција, Авантура
 • Времетраење: 147 Минути

12+

8.2 ѕвезди

40 ѕвезди, 2 коментар(и)

Image

Ставиле микрофон на најдлабокото место во океанот

Алкалоид АД Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – декември 2015 година...

Image

Ставиле микрофон на најдлабокото место во океанот

Алкалоид АД Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – декември 2015 година...

Image

Ставиле микрофон на најдлабокото место во океанот

Алкалоид АД Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – декември 2015 година...

Image

Ставиле микрофон на најдлабокото место во океанот

Алкалоид АД Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – декември 2015 година...

Image

Ставиле микрофон на најдлабокото место во океанот

Алкалоид АД Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – декември 2015 година...

Image

Ставиле микрофон на најдлабокото место во океанот

Алкалоид АД Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – декември 2015 година...

Image

Ставиле микрофон на најдлабокото место во океанот

Алкалоид АД Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – декември 2015 година...

Image

Ставиле микрофон на најдлабокото место во океанот

Алкалоид АД Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – декември 2015 година...

Image

Ставиле микрофон на најдлабокото место во океанот

Алкалоид АД Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – декември 2015 година...

Image

Ставиле микрофон на најдлабокото место во океанот

Алкалоид АД Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – декември 2015 година...

Image

Ставиле микрофон на најдлабокото место во океанот

Алкалоид АД Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – декември 2015 година...

Image

Ставиле микрофон на најдлабокото место во океанот

Алкалоид АД Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – декември 2015 година...