„Зарем тој тука!?“ - некогашниот најмоќен човек на Југославија фотографиран во тролејбус 41

Точка

22/10/2019

22:25

24.236

Големина на фонт

а а а

Дали ова е возможно? Патниците од тролејбусот 41 виделе несекојдневна сцена од која речиси сите се изненадиле.

На пат до работа со градски превоз можеме да забележиме различни ликови и различни ситуации. Често, ваквите доживувања не можат да се заменат ниту со луксузни автомобили ниту пак со такси превоз.

Сигурно и самите вие сте биле сведоци на многу комични сцени во градски превоз, но вакво нешто не се гледа често. Многу од патниците некогаш со градскиот превоз пренесуваат и огромни работи кои им требаат за дома. Не е чудно да видите столови, фотелји, гардеробери па дури и кревети...

Сепак кога патниците во тролејбусот 41 го забележале Момчило Перишиќ, некогашниот генералштаб на војската на Југославија многу се изненадиле.

Фотографијата веднаш била споделена, а судејќи по коментарите, многумина се уверени дека тој навистна е на фотографијата.

Погледнете ја фотографијата:
Спонзорирани линкови

Маркетинг