Патник фрлил камера во морето, глетката ги запрепастила луѓето

Грчки фотограф кој редовно поставува содржини на „YouTube“, објавил видео снимено со неговата GoPro камера која ја фрлил во морето, а ноќното видео особено вознемирило многумина.