Домашни кнедли кои потсетуваат на познатите слатки: Ставете чоколадо наместо сливи и ќе добиете Фереро кнедли кои се топат во уста

Некако сите се враќаме во детството кога ќе го почувствуваме вкусот на домашните кнедли со сливи и ќе се потсетиме на нашите баби. Овој рецепт ќе ве потсети на тоа, но со мали модификации во ова модерно време. Ви ги претставуваме чоколадните топчиња кои се топат во уста,