„Одгледував и се грижев за напуштено бебе 6 години, а потоа нејзините родители ја украдоа од дворот“: По 15 години болка, оваа жена од Босна добила повик кој ѝ го променил животот

Животот некогаш навистина пишува романи, сведочи и една емотивна приказна од село во близина на Кладње, во Босна и Херцеговина. Госпоѓата Паша е жена со големо срце, а нејзината приказна ги топи и најтврдите срца. Со сопругот Муниба е во брак 43 години, а како што вели, родени се еден за друг.