22 годишната американска убавица "Hailey Clauson" позираше за Sport Illustrated 2017

Hailey Clauson (родена 7 март, 1995) е познат американски топ модел која ужива светска слава. Таа има работено за познати брендови како 'Zac Posen' и 'Calvin Klein'. Нејзиното прво регрутирање било во агенцијата 'Marilyn Agency' од каде во 2011 преминала во познатата Next Models. Погледнете го нејзиниот атрактивен видео материјал за Sport Illustrated 2017.