Вики Одинтцова со жешка фото сесија во Кападокија - Турција!

Вики Одинтцова (Viki Odintcova) родена на 15 ноември 1994 (23) е една познат фото модел чие тело на Инстаграм мрежата го следат повеќе од 4.6 милиони следбеници. Таа е родена во Санкт Петерсбург - Русија, а во нејзината кратка, но богата кариера, има позирано и за Плејбој. Сега е дел од модната агенција Марвин Моделс. Погледнете ја нејзината прекрасна и преживописна фото сесија во познатото монденско место Кападокија во Турција.