Сакаше да и помогне на девојката и за малку ќе загинеше

Млад човек од Виетнам сакаше да и помогне на оваа девојка за да се паркира, но набрзо зажали бидејќи за малку ќе загинеше. Нејзината невнимателност го залепи ова момче за ѕидот. Луѓето кои минуваа на улицата му укажаа помош, а девојката беше во неверување за тоа што се случи.