Погледнете како се прави Nissan GT-R50

На „YouTube“ каналот на италијанското студио „Italdesign“ се појави видео кое го покажува процесот на создавање на единствениот суперавтомобил „Nissan GT-R50“, создаден во чест на 50-годишнината на компанијата и на самиот модел. Погледнете...