Хит на интернет: Жена упорно се обидува да му стави бензин на автомобилот Тесла

Една жена стана хит на социјалните мрежи откако се појави видео на кое таа употно се обидува да стави бензин во автомобилот Тесла. Откако сфаќа дека неможе да стави бензин, таа го враќа цревото назад, оди во автомобилот и го отвара багажникот. Потоа се потпира на возилото и почнува да се јавува на телефон.