Изленоста на македонските претседателски избори низ историјата - ВМРО ДПМНЕ против СДСМ

YouTube каналот "Racing Statistics" направил споредба на излезеноста и број на гласови на двете најголеми партии од 1994 до денес. Прв и втор круг на претседателските избори. Погледнете