Како до совршена "спонтана" фотографија?

На оваа девојка очигледно и здодеало да објавува фотографии на кои позира, и на кои го истакнува својот главен атрибут - задникот. Поради тоа дошло ред за една "спонтана' фотографија. Секако, за тие фотографии да бидат врвни, мора да добиете помош од вашите пријатели.