Како се завршува работа за 20-тина секунди

Рејмонд Даниелс изгледа не го сфати сериозно својот противник. А изгледа и со право. Прво го турна со нога на земја, па откако му дозволи да стане, го нокаутираше за крај на мечот. Тукутака, на шега, на смеа. Погледнете...