Српскиот водител со навреда: Во Македонија живеат само Албанци

Водителот на познатото шоу, "Вечер со Иван Ивановиќ', очигледно револтиран што македонското жири не и даде ниеден поен на Србија на Евровизија, кажа: "Во Македонија живеат само Албанци". Тој момент можете да го видите на приложеното видео.