Полицајците знаеле да играат и кошарка...

На едно видео на ЈуТјуб можеме да видеме полицаец во спортска сала, како игра кошарка против едно младо момче. Додека ја тапка топката, полицаецот на својот противник "му ја пушта маалската", на восхитување на сите присутни во салата.