Груевски не помина лесно кај унгарските новинари

Додека ја чекаше пресудата на унгарскиот суд, поранешниот премиер на Македонија, Никола Груевски, се сретна со унгарските новинари.. И покрај тоа што тој им кажа дека нема да одговара на прашања, тие беа упорни да извлечат нешто од него.