Овие македонски јутјубери навистина ќе ве насмеат

Двајца браќа, македонски јутјубери, решиле да ја забавуваат публиката на оваа интернет платформа на многу интересен начин. Имено, на приложеното видео двајцата си фрлаат предмети еден кон друг, кои ќе направат голем проблем ако паднат на земјата. Останатото погледнете го сами.