Овој слон го сака тоа што го сакаат повеќето мажи

Една девојка со големи гради се обидува да се доближи до слонот со цел да се фотографира со него. Сепак, на слонот веднаш во очи му "паѓаат" атрибутите на девојката, па почнува да се "забавува со нив". Очигледно и слоновите го сакаат истото што и мажите.