По грешка објави видео на кое го тепа своето куче и ги разочара фановите

Јутјуберката Брук Хутс по грешка објави видео на кое тепа своето куче и на тој начин ги разочара своите фанови. „Згрозен сум, Брук го злоупотребува кучето кое само сака внимание“, гласи еден од коментарите.